Husk at læse alle detaljer, inden du beslutter dig. Det er vigtigt for os, at du vælger den neobank der netop passer dit behov.
Find din neobankMonese er en mobilbank som tilbyder 3 forskellige konto typer - alle med et kontaktløst debit kort. Tilmeld dig Monese for at åbne din mobile konto i dag. Læs mere her
Brug penge i udlandet! Slip for gebyrer for 150 forskellige valutaer, når du er ude og rejse. Overfør straks penge gratis mellem Monese-konti
Gennemsigtighed - Monese sender dig notifikationer om kreditoverførsler, debiteringer, betalingsanmodninger, kortbetalinger, beskeder fra kundeservice og meget mere.
Monese business tilbyder nu også et brugervenligt og billigt erhvervskort til alle virksomheder med gratis automat hævninger, både i ind- og udland. Vælg imellem (Simple, Classic og Premium)
Lunar er en 100% digitaliseret bank-app som tilbyder kunderne en konto, et lækkert specialdesignet Visakort og en app, hvorfra du kan styre hele din økonomi. Læs mere her
Hos Lunar får du en konto, hvor du får gratis overførsler og gratis betalinger. Du kan også tilføje eksterne konti fra andre banker og tjekke saldoen på dem gennem Lunar-appen.
Et lækkert, specialdesignet kort, som du faktisk har lyst til at vise frem. Det koster dig 0 kr. i årligt gebyr.
Med Lunar-appen kan du styre alle økonomiske aspekter af dit liv. Du får blandt andet et interaktivt budget, en motiverende opsparingsfeature, forbrugsoversigt, forsikring, investering og meget andet.
Revolut er en mobilbaseret bank samt kreditkort, som tilbyder global benyttelse og pengeoverførsler uden gebyr. Læs mere her
Gratis oprettelse af konto. Ingen overraskelser, bare fair og ærlig prisfastsættelse. Vælg en plan med de funktioner, du ønsker.
Send penge uden problemer. Med Revolut kan du overføre penge til udlandet i 30 valutaer med interbankvekselkurs med et lille gebyr på 0,5 % for alt over DKK 40,000 pr. Måned.
Lås dit kort, og lås det op. Hvis du mister eller forlægger dit kort, kan du låse det i appen, så sender vi dig et nyt. Hvis du finder det igen, kan du bare låse det op igen via appen.
Bunq er en onlinebank, som du kan tilgå via din telefon app. De tilbyder 5 forskellige korttyper - med 5 forskellige formål, så du som forbruger kan få et kort, der er tilpasset dine behov. Læs mere her
Unikke og differientierede konti og kort, der passer den enkeltes behov. Opret eksempelvis en gratis rejsekonto, og få et gratis rejsekort uden nogle skjulte gebyrer.
Gennemsigtighed - Bunq sender dig notifikationer om kreditoverførsler, debiteringer, betalingsanmodninger, kortbetalinger, beskeder fra kundeservice og meget mere.
Smarte innovative løsninger - forbind eksempelvis flere bankkontier til den samme bankkonto.
En neobank er en onlinebank uden fysiske filialer. Som kunde klarer du altså alle dine bankforhold online via bankens hjemmeside og apps, og du har mulighed for at skræddersy en bankløsning, der passer til dine behov, uden at betale for alt muligt, du ikke har brug for. Neobankerne er blevet en realitet herhjemme, efter at EU med PSD2-direktivet i 2015 åbnede markedet for andre udbydere end de traditionelle banker.
En neobank er meget forskellig fra onlinebanker som Ikano, Expressbank og Basisbank, hvor fokus er på lån. Faktisk tilbyder de fleste neobanker slet ikke lån. En anden vigtig forskel på en Neobank og en almindelig onlinebank, homebanking eller mobilbank er, at en neobank er født digital - og designet til at udnytte det digitale fuldt ud.
Det betyder, at en Neobank tilbyder features, som en traditionel fysisk bank ikke tilbyder. Det kan fx være særlige apps til budgetstyring, værktøjer til at motivere opsparinger eller mulighed for at scanne dine kvitteringer ind og automatisk tilknytte dem de relevante transaktioner. En neobank er generelt også mere tilpasningsdygtig, hvis du rejser meget eller i længere perioder opholder dig i udlandet.
Neobanker er en sammenligningsportal, som har samlet alle de bedste neobanker i Danmark. Vi undersøger og anmelder forskellige digitale banker og hjælper dig med at finde den idelle neobank. Vores mål er at hjælpe dig gennem junglen af forskellige typer af banker, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker at gøre bankmarkedet mere gennemsigtigt og hjælpe forbrugerne på vej mod det rigtige valg.
Når det handler om ens økonomi ønsker de fleste tryghed og sikkerhed omkring, hvem der har indsigt i deres personlige oplysninger. Derfor vurderer vi, hvilke neobanker der er de mest sikre og optimale ud fra de enkelte forbrugeres behov.
Husk at læse alle detaljer, inden du beslutter dig. Det er vigtigt for os, at du vælger den Investorbank der netop passer dit behov.
Find din InvestorbankMed vores investeringsplatform SaxoInvestor giver vi dig alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at investere. Du investerer til nogle af Danmarks laveste kurtagesatser og uden konto- og depotgebyrer.
Vi varetager dine interesser, og vores højeste prioritet er at beskytte dine oplysninger og dine penge.
Gennemsigtighed - Saxo Bank sender dig notifikationer om kreditoverførsler, debiteringer, betalingsanmodninger, kortbetalinger, beskeder fra kundeservice og meget mere.
Invester i alt fra aktier til optioner, handel med gearede produkter, eller lad eksperterne forvalte dine penge.
Nordnet er en internetmægler (online børsmægler) med kunder i Danmark, Norge, Sverige, og Finland.
Invester i aktier, råvarer og indeks. Med gearing. Børshandlede produkter åbner døren til verdens finansielle markeder og muliggør direkte eksponering for en række aktiver. Du kan spekulere i både op- og nedture og handle kurtagefrit ved ordrer over 1.000 kr.
I Nordnets Bull- & Bear-certifikat er Nordea Bank Abp udstederen, der regelmæssigt stiller købs- og salgspriser.
Kurtagefri handel over 1.000 kr. Bredt udvalg af underliggende aktiver. Gearing op til x20. Konkurrencedygtig valutaveksling.
eToro er en multi-aktiv investeringsplatform. Værdien af dine investeringer kan stige eller falde. Din kapital er i fare. Kryptoaktiver er meget volatile og ikke-regulerede. Ingen forbrugerbeskyttelse. Dit afkast beskattes efter dansk lov.
Gratis oprettelse af konto. Invester i aktiver og skab kontakt med mennesker på verdens sociale investeringsplatform
Køb krypto på en platform, der er let at benytte. Bitcoin, Ethereum og 60+ andre kryptoaktiver ved hånden
eToro er en social trading- og multi-asset-mæglervirksomhed, der fokuserer på at levere finansielle og kopi-handelstjenester. Virksomheden har registrerede kontorer på Cypern, Israel, Storbritannien, USA og Australien.
Vores algoritme finder din risiko og investerer din opsparing i over 5.000 aktier og obligationer, så du kan sove trygt om natten.
Med vores løsning arbejder dine penge for dig, og det hele foregår automatisk, så du ikke behøver at bruge tid på noget - heller ikke skat
Hos os behøver du ikke at vide noget som helst om aktier for at komme i gang. Men vi sidder også klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for os. Der rebalanceres som udgangspunkt 1 gang om året - rebalancering sker når det er nødvendigt og kan teoretisk set også være oftere end 1 gang.
Din portefølje er investeret i tusindvis af værdipapirer og optimal i forhold til din risikoprofil.
En investeringsbank er en bank som primært beskæftiger sig med investering, dvs. værdipapirhandel og finansiel rådgivning mm. Investeringsbanker betjener typisk større virksomheder og institutionelle investorer, blandt andet med finansiel rådgivning samt udstedelse og salg af værdipapirer.[1] Investeringsbanker beskæftiger sig også med obligationer, aktier og derivater, og tilbyder kurtage og distributionsfaciliteter.
Neobanker er en sammenligningsportal, som har samlet alle de bedste neobanker i Danmark. Vi undersøger og anmelder forskellige digitale banker og hjælper dig med at finde den idelle neobank. Vores mål er at hjælpe dig gennem junglen af forskellige typer af banker, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker at gøre bankmarkedet mere gennemsigtigt og hjælpe forbrugerne på vej mod det rigtige valg.
Når det handler om ens økonomi ønsker de fleste tryghed og sikkerhed omkring, hvem der har indsigt i deres personlige oplysninger. Derfor vurderer vi, hvilke neobanker der er de mest sikre og optimale ud fra de enkelte forbrugeres behov.
Nej! Du kan godt være kunde i en Neobank, samtidig med at du har konti hos en almindelig bank. Hos Lunar kan du endda tilknytte dine konti i andre banker til Lunar-appen, så du kan holde øje med aktiviteterne på alle dine konti ét sted.
Du skal dog være opmærksom på, at oprettelsen af en konto hos en neobank som regel kun er gratis, hvis den konto du opretter, også er din Nemkonto. Hvis du kun ønsker at benytte en neobank ifm. fx rejser, skal du betale et månedligt gebyr, der typisk ligger mellem 50 og 150 kr.
Det kommer an på, hvilken neobank du vælger. Hvis du vælger en neobank med banklicens, som fx Lunar, ligger pengene i Neobanken.
Hvis du vælger en neobank, der bygger ovenpå en traditionel bank, ligger dine penge hos partnerbanken. De enkelte Neobanker opererer på forskellig vis. Vær derfor omhyggelig med dette inden du beslutter dig for, hvilken Neobank du vælger.
Alle, der er fyldt 18 år - hvis den neobank du har valgt, vel at mærke optager kunder i dit hjemland. Lunar optager fx udelukkende kunder, der har dansk folkeregisteradresse, kun har dansk statsborgerskab og ikke betaler skat i andre lande end Danmark. Revolut optager til gengæld kunder fra mere end 35 lande. For at blive kunde i en Neobank skal du kunne bevise din identitet vha pas eller andet. På den måde sikrer Neobankerne sig mod at blive udnyttet til svindel.
Ja! Hos alle neobanker følger der et fysisk visakort med oprettelsen af en privatkonto. Hvis man opretter sig som businesskunde hos en neobank, følger der for nogle også et fysisk visakort eller Mastercard med. Som neobankkunde kan du altså uden problemer handle i både fysiske og online butikker og hæve penge fra hæveautomater overalt i Verden. Når du hæver penge i udlandet, er det ofte en fordel at være neobankkunde, da flere af neobankerne har ordninger, hvor du sparer vekslegebyrerne.
Flere af neobankerne tilbyder også særlige kort, som kan have et specialdesignet look eller skræddersyede fordele til dig som kunde. Hos nogle neobanker kan du supplere dit fysiske visakort med virtuelle kort, der kan bruges til nethandel.
En neobank kan ikke alle de samme ting som en traditionel bank - men de ting, den kan tilbyde, kan den næsten altid tilbyde billigere. Det skyldes især, at du ikke betaler for at holde fysiske bankfilialer åbne.
Hvis du skal tegne et huslån eller sikre junior en solid børneopsparing, er en neobank ikke en løsning for dig, som det ser ud lige nu. Det er dog et marked som går stærkt, og i takt med at neobankerne udvikler sig, kan de også tilbyde flere ydelser. Lunar har eksempelvis muligheden for huslån på vej. Skal du derimod rejse meget, eller vil du gerne skabe et nemt overblik over din økonomi, og har du ikke noget behov for at tale med en bankrådgiver i levende live, kan en neobank til gengæld være en rigtig god løsning.
Neobankerne har ofte et højt online serviceniveau, og de giver dig mulighed for at skræddersy en løsning, der passer til dine behov - uden at du indirekte betaler til de ydelser, som du ikke selv gør brug af.
Ja! Det er gratis at oprette konto hos en neobank, og de fleste tilbyder også et visakort uden de almindelige månedlige gebyrer. For de fleste neobanker forudsætter det dog, at den konto, du opretter hos neobanken, også er din Nemkonto. Dvs. at både din indtægt og offentlige ydelser som fx børnepenge går ind i neobanken.
Der kan være særlige gebyrer for at hæve over et bestemt beløb, for overførsler til konti i andre banker, for udsendelse af rykkerbreve eller andre særlige situationer. Disse gebyrer kan ses på den enkelte neobanks hjemmeside eller i den enkelte neobanks app. Alle neobanker tilbyder særlige tilkøbsordninger og premium medlemsskaber, hvor du som kunde får ekstra fordele som fx særlige værktøjer til budgetstyring, særlige fordele ifm rejser eller mulighed for at dele dine konti med andre.
Ja, men på forskellige måder! Alle neobanker er ikke konstrueret på samme måde og har ikke de samme licenser, og derfor er der også forskel på, hvordan de er underlagt Finanstilsynet. Enkelte neobanker har en almindelig banklicens og er underlagt Finanstilsynet på samme måde som en traditionel bank som eksempelvis Nordea eller Danske Bank. Finanstilsynet fører desuden tilsyn med alle AISP- og PISP-virksomheder i Danmark. Det betyder, at en del af neobankernes ydelser er underlagt Finanstilsynet:
AISP står for Account Information Service Provider og omfatter de apps, der kan hjælpe med at danne overblik over brugerens økonomi - hvilket er, hvad neobankerne tilbyder. PISP står for Payment Initiation Service Provider og omfatter services, hvor der overføres penge på kundens vegne - den mest kendte PISP er MobilePay (som ikke er en neobank, men en app), men også den danske neobank Lunar er godkendt som en PISP-virksomhed.
Andre neobanker er godkendt som e-pengeinstitutter, og de er også underlagt Finanstilsynet. Et e-pengeinstitut har tilladelse til at tilbyde nogle af de samme ydelser som en traditionel bank, men må fx ikke udlåne penge. Som kunde risikerer du ikke at miste dine penge, hvis et e-pengeinstitut går konkurs, men proceduren kan være længere end normalt.
Andre neobanker bygger ovenpå en eksisterende bank. Disse neobanker er altså underlagt Finanstilsynet via deres partnerbank. Hvis en neobank er partner med en traditionel bank, er neobankens kunder også omfattet af de samme regler for fx forbrugerbeskyttelse som en almindelig bank.